Eerste week

 

 

 

 

lijn1*

 

17 april
Pleun doet het super goed, ze is een geboren moedertje. Ze verzorgt de pups heel erg goed ze groeien dan ook als kool. De pups vinden het wel wat dat mams de hele dag bij ze ligt, ze piepen weinig als mams of hun broertjes en zusjes maar in de buurt zijn. Zo gauw er 1 alleen ligt zet die het op piepen, leg je hem bij de andere pups of bij mams dan is het meteen goed.

Vannacht heb ik best wel wat kunnen slapen, ze doet het zo goed! Heel af en toe krabt ze nog even maar dat mag geen naam hebben. Ik had wat knuffels in de kist gelegd zodat ze daar ook lekker tegen aan kunnen kruipen, daar was Pleun het niet mee eens, ze sleept met de knuffels of wil ze begraven. Dus dan er maar weer uit.

Ze wil alleen in de kist eten, zet ik het in de ren dan gaat ze daar zeker niet heen, dus dan maar serveren in de kist. S’ morgens ga ik altijd even spelen met de honden, iedereen heeft zijn eigen speeltje ( behalve Puck die denkt dat alles van haar is) zo ook Pleun. Ze lag heerlijk te slapen maar de speeltjes waren nog niet op de grond gevallen of ze stond tegen de ren op, ze wilde ook spelen. Nou van spelen kwam niet veel ze pakte het speeltje en nam het mee in de kist. Net als of ze wild zeggen, ook al speel ik er niet mee de anderen mogen er ook niet mee spelen.