1 week oud

 

lijn1*

De pups zijn al weer een week oud, het worden al hele hondjes. Mama Pleun doet het super! ze is een heerlijk relaxt moedertje.
Het is toch altijd weer spannend hoe zon eerste nestje gaat, we hadden ons daar achteraf geen zorgen om hoeven maken.
Ik slaap nog steeds naast de kist, Pleun vindt het voor mijn gevoel een fijn idee en de andere honden vinden het helemaal geweldig.
Lekker bij vrouwtje op het matras slapen, leuk voor hun maar voor mij iets minder, zeker als je wakker wordt met twee rottweilers en twee cavaliers op je bed!
Heb ze nu zover dat de rottweilers toch maar op de bank gaan slapen, de cavaliers vinden het matras toch wel erg fijn.


Om er voor te zorgen dat Pleun ongestoord in en uit de ren kan komen dacht ik we zetten er een kleine bench voor, dan kan Pleun er makkelijk doorheen lopen maar kan Puck onze jongste rottweiler in er niet komen. Niet omdat ze de pups wat aan zou doen maar omdat ten eerste Pleun gewoon in alle rust van haar pups kan genieten en ten tweede onze lompe Leo rustig in de kist zou gaan liggen zonder te kijken waar ze gaat liggen. Aan gezien we dat nou niet zon goed idee vinden dachten we de oplossing gevonden te hebben. Helaas! Puck kroop er zo doorheen! Tja dan maar wat anders bedenken.

Het deurtje kan nu een klein stukje open zodat Pleun er doorheen kan maar onze lompe Leo kan er niet door, dit tot grote teleurstelling van Puck.

Pleun vindt echt alles goed, daar maakt Jo-Linn dankbaar gebruik van, als wij er bij in zitten kan Jo-Linn het niet laten om ook even gezellig op kraamvisite te gaan.

De pups zijn super tevreden, je hoort ze eigenlijk alleen als ze ineens in de gaten dat iedereen weg is! dan kunnen ze piepend door de kist schuiven.
leg je ze dan bij een broertje, zusje of mama zijn ze meteen weer stil

Pleun komt af en toe wel in de kamer kijken en eet inmiddels ook weer op haar normale plek maar verder ligt ze eigenlijk de hele dag bij haar kinderen.
Ze loopt inmiddels de kleine rond ook weer mee met de andere honden, dat vindt ze echt heerlijk.